Avondje uit met Trinity


Laatst nam mijn man me mee naar een concert van Trinity, nog voor mijn 30ste verjaardag. Ze zijn nu bezig met hun MUNDO theatertour, samen met Neema Ntalel. Ongelofelijk, wat kan die vrouw zingen zeg. En dansen. De heren van Trinity zijn ook fijn om naar te kijken en te luisteren. Welke instrumenten ze allemaal precies gebruiken is mij een raadsel, maar ik vind het echt fantastisch dat ze het allemaal kunnen bespelen. De interactie onderling is leuk, ze komen heel echt over en het voelde alsof ik deel mocht zijn van een heel leuk feestje. De avond was gewoon heerlijk.

Ik zat trouwens wel ongeveer te slapen in de auto op de heenweg én op de terugweg. Mijn man en ik hebben geen woord gewisseld, maar dat vond hij niet erg (zei hij). De hele avond heb ik onderuitgezakt gezeten, ik was zó moe. En dat terwijl iedereen stond te dansen, ze zullen wel gedacht hebben… Maargoed, dat lukt me in deze zwangere toestand echt niet meer. Ik vond het fijn om eindelijk weer eens zonder kinderen weg te zijn. Dat zal voorlopig wel de laatste keer zijn, vrees ik.

Als tweede toegift zongen ze bovenstaand nummer a capella. Het leek wel een soort zegen. En dat is het eigenlijk ook. Ze gaven ons al die mooie wensen mee naar huis. Zou ik daarom zo heerlijk hebben geslapen daarna?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *