Disclaimer

Recensies

Op Elkedagmama.nl kun je recensies van boeken of reviews van producten en winkels tegenkomen. Soms is het op mijn eigen initiatief, maar ik word ook benaderd door bedrijven die willen samenwerken. Ik schrijf alleen over zaken waar ik zelf achter kan staan en waar ik enthousiast over ben. Daarom zul je vooral positieve recensies terugvinden op Elkedagmama.nl. Ik schrijf liever niet over zaken waar ik negatief over ben of waar ik niet achter kan staan.

Winacties

Lees altijd goed de instructies van de winactie. De voorwaarden staan duidelijk vermeld. Via Random.org kies ik een winnaar. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht wanneer het e-mailadres bij mij bekend is. De winnaar kan ook bekend gemaakt worden op Facebook of Twitter. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Je moet aan alle voorwaarden die bij een specifieke winactie gemeld worden voldoen. Daarnaast moet je aan deze algemene voorwaarden voldoen. Alleen personen woonachtig in Nederland of België kunnen zich aanmelden. Per persoon is slechts één deelname toegestaan, ook als je hier verschillende mailadressen voor gebruikt. Bij constatering van meerdere aanmeldingen die afkomstig zijn van één persoon worden al deze aanmeldingen ongeldig verklaard. Correspondentie verloopt per e-mail, je bent zelf verantwoordelijk voor het beheer van je e-mail.

Je doet mee aan winacties op eigen risico. Elkedagmama.nl is niet aansprakelijk voor (1) vernietigde, verloren of te laat binnengekomen aanmeldingen, (2) typefouten of wijzigingen in winacties, (e) beschadigde producten of producten die niet naar behoren functioneren (al dan niet door slechte levering), (4) levertijden of levergarantie, (5) technische problemen of invloed van derden die de winactie verhinderen of oneerlijk maken of die trekking, levering en/of correspondentie onmogelijk maken.

Door aan winacties op Elkedagmama.nl mee te doen, ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden. Deze voorwaarden en de voorwaarden van een specifieke winactie mogen te allen tijden gewijzigd worden.

Transparantie

Omdat ik het belangrijk vind dat de lezers van Elkedagmama.nl weten wanneer ik mijn blog als ‘medium’ voor bedrijven gebruik, kun je onderaan een bericht schuingedrukt een extra stukje disclaimer tegenkomen. Zo weet je wanneer ik reclame maak of wanneer ik uit mijzelf iets aanprijs. Wanneer bedrijven met mij samenwerken (sponsoring) staat daar altijd iets tegenover. Aan de andere kant mag je weten dat ik niet iets aanprijs, als ik er zelf niet enthousiast over ben.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page