Drie woorden over vakantiestress

vakantiestressVoorzichtig aan ben ik al aan het inpakken voor vakantie. Ik werd onrustig van het wachten op die ene drukke dag waarop alles moet gebeuren. Dus nadat de kinderen eindelijk sliepen, zocht ik vast wat campingspullen bij elkaar. Wat gaat er veel mee!! Ja, we gaan kamperen met z’n vijven. En ik zie het helemaal zitten. We gaan naar de zomerconferentie New Wine (een soort drukke retraite voor christenen) en nog ergens in de zomer kamperen in Twente. Echt een luxe dat we dat dit jaar nog kunnen doen. Ik hoop dat jullie ook van deze zomer gaan genieten, thuis of ergens anders. Met de grote en kleine mensen waar je van houdt. Want wat is het waardevol om in elkaar te investeren. Dan kunnen we er vast weer een jaartje tegenaan.

Zo vlak voor de vakantie ben ik echt niet zo’n relaxte moeder (en vrouw), maar we gaan ons toch niet zenuwachtig laten maken door een tijd waarin we mogen bijkomen en opladen?

Ik heb drie woorden voor je over vakantiestress: loslaten, ontspannen en genieten.

Fijne vakantie! Waar gaan jullie eigenlijk heen? En heb jij last van vakantiestress?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Reacties

  1. jaaaa heel herkenbaar vakantie stress… zoveel mogelijk opschrijven en goed plannen is het juiste medicijn voor mij… wij gaan naar Duitsland en hebben er reuze zin in!
    FIjne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *