Hoera, een baby!

baby geborenEn daar was hij dan, onze kersverse zoon. Wat een geluk! Hij heeft het uiterlijk van zijn broer en de pit van zijn zus. Een heerlijke combinatie.

In de afgelopen kraamweek kwam ik weer in die achtbaan terecht waar elke moeder ervaring mee heeft. Behalve de bevalling zelf krijg je te maken met naweeën, kraambezoek, kruikjes maken, spuitluiers, stuwing, tepelkloven (my oh my), kolven, clusterkolven zelfs, vloeien, kraamtranen, kinderen van slag, trakteren op school, huiluurtjes, krampjes, eindeloos pinken en allemaal deskundigen die aan je bed staan vanwege je lijf, je baby, je huishouden, je andere kinderen enzovoorts…

Ondanks alles kijk ik met positieve gevoelens terug op deze week. Ik ben wel blij dat ik weer de regie heb in eigen huis. En in eigen buik… want hoera, ik ben niet meer zwanger! En ik heb er nog een lekker mannetje aan overgehouden ook. Ik geloof dat ik verliefd ben…

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *