Kennismaken

Hoi! Deze blog ben ik begonnen om inzicht te geven in mijn afwegingen om een ‘thuisblijfmoeder’ te worden en hoe ik mijn leven als mama invulling geef. Ik zie om mij heen dat het voor veel vrouwen in allerlei situaties pittig is om de ballen in de lucht te houden. Kom hier op adem, deel een lach en een traan en doe nieuwe inspiratie op… van harte welkom!

Hoe ziet mijn leven eruit?

Ik ben getrouwd en trotse moeder van drie kinderen (0, 3 en 6 jaar). Drie dagen per week werkte ik als communicatieadviseur in een andere plaats. Mijn man werkt parttime en onregelmatig. Onze dagen zagen er altijd anders uit en het was lastig rust en structuur te brengen in ons leven. Om die reden ben ik bewust thuisblijfmoeder geworden.

Combinatie werk en gezin

De combinatie werk en gezin knaagde soms aan me. Ik merkte dat de kinderen mij misten, meer dan ik wenselijk vond. Misschien kwam het doordat er weinig regelmaat is in ons leven. Daar word ik soms zelf ook gek van hoor! In deze blog lees je meer over mijn proces om thuisblijfmoeder te worden. Daarnaast schrijf ik over hoe ik mijn leven in wil richten als thuisblijfmoeder, maar ook als zus, vriendin, echtgenote. Ik wil het allemaal zo graag goed doen. Dat is soms wel een worsteling. Herken je dat?

Geloof

Ik ben christen en het geloof in God speelt een belangrijke rol in mijn dagelijks leven. Het inspireert mij om te streven naar een gezond huwelijk, goed ouderschap, eenvoudig leven waarin delen vanzelfsprekend is en we genieten van genoeg. Dat lukt soms wel en vaak ook niet. Verder zoek ik in het leven naar voldoening, net als jij. Wat inspireert jou?

Welkom in mijn leven!

Ik zou er heel blij van worden als onze kinderen een fijne plek bij ons vinden. Waar ze tot rust en tot bloei kunnen komen. Waar we met elkaar voldoening uit het leven halen en iets toevoegen in het leven van anderen.
Hierbij wil ik je dan ook gastvrij welkom heten op mijn blog, en daarmee een beetje in ons leven. Ik hoop dat je hier je hart op kunt halen, omdat je inspiratie vindt voor een leven vol voldoening!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page