Mama Challenge #2: Uit de kast (week 4)

Mama challenge week 4De laatste update alweer van een hele leuke Mama Challenge! Wat ik ervan heb geleerd? Dat het helemaal niet erg is als je kinderen er eens wat minder fraai of juist extra bijzonder bij lopen. Dat ‘loslaten’ best leuk kan zijn (zei de control freak). En dat ze het super leuk vinden om zelfstandig bezig te zijn. En misschien is het ook wel goed voor hun ontwikkeling of creativiteit. Voor jullie hier de laatste foto’s van deze Mama Challenge!

Uit de kast: week 4

De woensdag en de vrijdag. Ik vraag me af of we dat er nog uit krijgen. Ja, toegegeven, ik vind het wel genoeg als ze één keer per week kiezen of af en toe één kledingstuk. Op de woensdag probeerde Tinkerbell haar elfenjurk er óók nog bij aan te trekken. En ze was al zo mooi…

Mama challenge week 4

Mama challenge week 4Moet ik me nog excuseren voor de zoveelste Cars-reclame of zullen we het hier maar bij laten? :)

Mama challenge week 4De tweede keer waren er nog meer rokjes. Ik moet toegeven dat ik dat nog wel leuk vind, die laagjes! Zo’n rok met stipjes zou ik zelf trouwens ook wel willen hebben…

Mama challenge week 4En het is jammer dat ik deze brave foto hebben moeten kiezen uit privacy overwegingen. Hij stond me een partij stoer te doen! Wacht, ik knip er een stukje af. Wat een bink hè?Mama challenge week 4

Zo. En nu jij. Is het aankleden van je kind(eren) voor jou ook een ware Mama Challenge? Deel je ervaring hier!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *