Mama Challenge #3: Nestdrang

chaos in de gangMag ik er al aan toegeven? Er ligt hier een lange lijst van zaken die dringend moeten gebeuren voor het einde van december. Ik heb het niet over babykleertjes wassen, de box beneden zetten en al helemaal niet over schoonmaken (brr). Nee, ik heb het over een oplossing voor de zooi in de gang, de tuin opruimen, de lekkage oplossen, de zolderkamer in orde maken, beneden meer sfeer maken, en, en , en…. Zodat ik in de laatste weken voor de bevalling los kan gaan met de meer babygerelateerde nestdrang, zoals plinten afstoffen, luiers sorteren en de washandjes strijken.

Tijd voor een nieuwe Mama Challenge! Of moet ik het een Papa Challenge noemen? ;-)

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Reacties

  1. heidi

    De laatste weken pas nesteldrang? Bij mij begint het al in het begin van mn 2e trimester. Met name grote opruimdrang en ordedrang dus allea moet een duidelijke plek hebben en die plek moet netjes zijn..

    Heerlijk zwanger zijn hahaha

  2. Lekker aan papa overlaten zou ik zeggen ;)

    Bij mij uitte de nesteldrang zich vooral in alles heel kindveilig willen maken. Helaas heb ik nooit die opruim-nesteldrang gehad :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *