Paasmandjes om van te smullen

paasmandjesIn deze tijd kun je overal heerlijke paaseitjes kopen. Leuk om weg te geven, maar hoe? Met bezoekjes aan familie en vrienden op de planning, besloot ik zelf paasmandjes te maken. Lees hier hoe je een vrolijk cadeautje maakt dat weinig geld en moeite kost!

Maak een paasmandje om weg te geven

Dit heb je nodig:

  • een leeg plastic bakje (van ijs, boter of iets anders)
  • crèpepapier
  • paaseitjes
  • decoratiegras
  • verschillende kleuren lint of touw

Maak het lege bakje schoon en droog. Vouw er een stuk crèpepapier omheen en zorg dat de uiteinden op de bodem van het bakje liggen. Vul het bakje met decoratiegras en paaseieren. Strik er een bont gezelschap een lint en touw omheen. Klaar!

Kosten

Het crèpepapier kocht ik per 10 rollen voor € 2,99, bij de Lidl. Ik heb daar heel weinig van gebruikt, dus daar kan ik nog een tijd leuke cadeautjes mee maken…
De paaseitjes kocht ik bij de Lidl voor € 4,99. Ook daar gebruikte ik lang niet alles van. Ze waren trouwens erg lekker, met vulling.
Decoratiegras kost bij de Action € 0,50. Daar gebruik je ook maar een beetje van.
Lint en touw heb ik altijd genoeg van. Ooit voor een prikkie bij de Ikea gekocht en bewaard van cadeautjes en bloemen die ik ooit kreeg.

Omgerekend was ik per paasmandje ongeveer € 1,50 kwijt. Dat is nog eens een leuk cadeautje wanneer je familie of vrienden bezoekt!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *