Win een houten poppenhuis!

win een houten poppenhuisHouten speelgoed gaat heel lang mee. Mijn kinderen spelen bij hun opa en oma met het speelgoed waar ik vroeger al mee speelde! En nu kun jij dit houten poppenhuis ter waarde van € 49,95 winnen! De actie loopt tot en met 19 november 2014. Zo heb je het mooi op tijd in huis voor de feestdagen. Lees hier hoe je kans maakt op dit mooie cadeau!

Hoe kun je winnen?

Uit alle reacties kiezen we uiterlijk 21 november 2014 een winnaar. Heb je gewonnen? Dan krijg je persoonlijk bericht. Beantwoord dit bericht zo snel mogelijk met je adresgegevens, zodat je het cadeau vòòr 5 december nog in huis hebt!

Eerlijk speelgoed

Eerlijk-speelgoed.nl is een webwinkel voor houten speelgoed. De webwinkel maakt eerlijk en duurzaam speelgoed voor een eerlijke prijs. Tip: zoek je nog meer inspiratie voor de feestdagen? Klik hier voor (houten) cadeautjes voor in de schoen!

 

Toevoeging disclaimer: deze winactie is een samenwerking tussen Elkedagmama.nl en Eerlijk-speelgoed.nl. Als tegenprestatie heb ik een artikel uit de webshop mogen kiezen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Reacties

 1. Elkedagmama.nl

  De winnaar van het houten poppenhuis is Rianne! Van harte gefeliciteerd. Je hebt zojuist persoonlijk bericht ontvangen via de e-mail. Laat je ons zo snel mogelijk weten waar dit prachtige cadeau naar toe gestuurd kan worden?

 2. Frédéric

  Comme c’est mignon! Wat zou dat een mooi cadeau zijn voor de derde verjaardag van onze kleine meid! Past perfect bij het fantasiespel waar ze sinds kort middenin zit. En daarna bewaren we het natuurlijk voor onze kleinkinderen! :-)

 3. chantal Wollaars-Donath

  Deze mama is een voorstander van speelgoed dat van hout is gemaakt.kwaliteit vind ik erg belangrijk.na de houten treinen en samba ballen wilt mijn dochter wat anders iets wat echt voor meisjes is.op school heeft ze mij een houten poppenhuis laten zien die hebben ze in de klas.dochterlief speelt er regelmatig mee zodra ze de kans krijgt.nu de sint in aantocht is staat op het verlanglijstje….jawel een houten poppenhuis want mama dat is echt leuk!!deze mama doet met alle liefde mee en hoopt dat een sprankeltje geluk mijn kant op waait..!fijn weekend groetjes chantal&dochter Jennifer

 4. Rianne

  Wauw te gek zeg! Ik doe graag mee voor onze meisjes, wat zouden ze hier veel speelplezier aan beleven. Houten speelgoed is niet alleen mooi, maar gaat ook veel langer mee, kwaliteit is echt stukken beter. En wat ik zelf ook belangrijk vind is dat bij het maken van houten speelgoed geen schadelijke stoffen vrijkomen, dat heb je bij plastic speelgoed wel. Hoe geweldig zou het zijn als onze meiden dit mogen winnen, en dat later hun kinderen er ook weer mee kunnen spelen. Want houten speelgoed gaat superlang mee. Ik merk dat het nu ook leuk is dat mijn kinderen spelen met houten speelgoed waar ik vroeger mee speelde.

 5. Hardeman Evelyn

  Met een dochter in huis scoor je altijd met een poppenhuis. Zelf haar kleine broer vind het leuk om te helpen spelen met de poppen. Houten speelgoed is sterk en kwalitatief materiaal en met onze kleine rakker in huis moet het tegen een stootje kunnen. Onze kinderen zouden het super vinden moesten we dit winnen. Het zou hun uren speelplezier bezorgen.

 6. Linda de Bode- Meester

  Oei, wat een mooi speelgoed voor onze drie dochtertjes. Ze delen al een slaapkamer en willen graag op zichzelf gaan wonen. Wat een mooi poppenhuis, goed voor uren speelplezier samen

 7. Jackie van Velzen

  Hallo ,
  Als eerste een compliment wat een super leuke sites
  Ik zag dat houten setje met die frietjes super orgineel
  Ik zou dolgraag kans maken op het poppenhuis voor kleine meid
  Ze zal er uren zoet mee zijn

 8. Petra Meesters

  Als mama van een bijna jarige dochter kan ik dit goed gebruiken. Een poppenhuis heeft ons dochtertje Anaïs nog niet. Is echt zo dankbaar en duurzaam speelgoed. Alle duimen zijn omhoog!

 9. Susanne

  Dit poppenhuis ken ik van een gezin waar ik heb opgepast en daar was het echt ongekend populair, zou het dus super graag willen hebben voor ons eigen wondertje!

 10. Anneke Nieuwland

  Ik zou het graag door willen geven aan een kinderclub in Tsjechie waar mijn kinderen werken…
  Dit speelgoed is daar niette betalen en wat zou ik de kindjes daar blij mee maken.
  Super!

 11. Hanneke

  Leuk! En als zoon- en dochterlief zijn uitgespeeld ken ik nog wel iemand die er veel plezier van gaat hebben. In elke moeder zit toch stiekem nog een klein meisje?! :-p

 12. Melissa Souidy

  Mijn kleine meid kan zich uren vermaken met speelgoed. Elk meisje zou een poppenhuis moeten hebben. Ikzelf heb vroeger geen poppenhuis gehad. Maar een vriendinnetje van mij had er wel een. En daar konden we ons dan ook uren zoet mee zijn. Ik heb er leuke herinneringen aan. En wat zou het leuk zijn als mijn kleine meid haar eigen poppenhuis zou winnen.

 13. E. Van Drie

  Door zijn eenvoud uitermate geschikt voor de vrije gantasie van mijn kleindochter en voor verstandelijk beperkten die een unieke fantasie hebben

 14. Een houten poppenhuis is precies wat hier in huis nog ontbreekt! Als ik het zou winnen mag mijn dochter wel met me mee spelen ;)

  Op mijn blog kun je nu ook iets winnen, al gezien?

 15. Marielle

  Wow, die is leuk!
  Madelief haar fantasie komt lekker op gang, dus zou een superduperleuk cadeau van Sint voor haar zijn! En fijn om als ouders tegen zon mooi houten huis aan te kijken, in plaats van een lelijk plastic ding! Fingers crossed…

 16. Anke

  Ha Willeke, Wat leuk! Nog niet zo lang geleden gestart en nu al een give-away :). Ik ding graag mee. Goed speelgoed is zo fijn. En met een poppenhuis gaan ze vast weer uuuuren speelplezier beleven. Groetjes, Anke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *