Win een lunchset van Rosti Mepal!

winactie Rosti MepalJe lunch mee naar school nemen hoeft helemaal niet saai te zijn! En wie kent het handige kliksysteem van Rosti Mepal niet? De broodtrommel en twee bekers die mijn oudste mee naar groep twee neemt zijn derdehands en niet meer in perfecte staat, maar hij is nog nooit thuisgekomen met een plas limonade onderin zijn rugzak.

Van Rosti Mepal mag ik een mooie set naar keuze weggeven: een broodtrommel, schoolbeker en pop-up beker (drinkfles met tuit). Deze actie loopt tot en met 31 december 2014. Lees hier hoe je kans maakt!

Hoe kun je winnen?

Uit alle reacties kiezen we uiterlijk 3 januari 2015 een winnaar. Heb je gewonnen? Dan krijg je persoonlijk bericht. Beantwoord dit bericht met je adresgegevens en je krijgt een mooie set naar keuze thuisgestuurd. Dat kan dus ook een setje van Disney zijn, van Nijntje of van paarden. Je mag zelf kiezen!

Rosti Mepal

Rosti Mepal produceert al ruim 60 jaar duurzame kunststof consumentenproducten gerelateerd aan eten en drinken. Iedereen kent de schoolbekers en lunchboxen voor kinderen in vrolijke kleuren en met decoraties, de uitgebreide lijn kampeerserviezen, kinderserviezen, keukenartikelen en bewaardozen.

 

Toevoeging disclaimer: deze winactie is een samenwerking tussen Elkedagmama.nl en Rosti Mepal. Als tegenprestatie heb ik iets uit de webshop mogen kiezen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Reacties

 1. Elkedagmama.nl

  Ilse, jij bent de winnaar van de Rosti Mepal lunchset! Gefeliciteerd! Je hebt inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen. Laat je ons zo snel mogelijk weten welke set je wilt en waar dit naartoe gestuurd moet worden? Veel plezier ermee!

 2. Anke

  Hoi! Toch een poging dan ;). Want de bekers en trommels van rösti mepal zijn wel écht fijn. Naast de roze set die we al hebben, missen we nog een jongensvariant voor de jongste…

 3. Ohhhh wij hadden hier laatst ook een plas onderin een tas…
  Jakkk van een melkbeker nog wel… helemaal zuur…
  Dus je snapt dat ik graag mee doen
  Groeten Ilse

 4. Marguerita

  Wat een leuke actie! Mijn dochter Aislynn gaat in maart voor het eerst naar school en daarvoor mag ze wennen. Dit zou een heel leuk “veel plezier op school” cadeautje voor haar zijn.

 5. elien

  wauw…mijn zoontje staat in de Blokker altijd stil voor deze mooie set van planes 2.. ik ben dol op Mepal maar koop niet steeds de nieuwste rage…aangezien ze lang meegaan heeft hij nog altijd de eerste die mama ooit uitzocht met zijn naam…maar dat is natuurlijk niet stoer genoeg meer

 6. Annemarie

  Ha Willeke,

  Nou die zoon van mij komt wekelijks met een plas limonade in zijn rugzak thuis! Hij zit naturlijk pas een jaar op school en krijgt kennelijk zijn bekers niet goed dichtgedraaid. Het is inderdaad geen mepal spul die we nu hebben..
  De rechterbeker lijkt mij ideaal voor hem! Geen geknoei meer in de tas of knutselwerkjes en logopedieschriftje meekrijgen tussen die lekkende bekers!

  Groetjes, Annemarie

 7. Ilsiee prins

  Wat een stoere set hebben jullie uitgekozen zeg! ;-) Super dat je dit mag weggeven. Ik doe ook graag mee voor mijn kleine man. Een stoere set voor straks mee naar school… Ik like beide facebookpagina’s!:) Fijne dagen gewenst! Groetjes ilsiee

  • Elkedagmama.nl

   Hoi Ilsiee, je mag zelfs kiezen welke set je wilt. Misschien vind je nog wel iets stoerders op hun site. ;-) Leuk dat je meedoet!

 8. Sandra

  Joshua zou het heel stoer vinden om hem mee te mogen nemen tijdens het overblijven op school. Broodje eten en drinken zal een feest voor hem zijn!

 9. Mijn peuter wordt bijna een kleuter! Dan mag hij ook naar de grote school van zijn zus! Hoe tof zou het zijn als hij zijn ‘bakje voor fruit’ dan mag inruilen voor een echte stoere broodtrommel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *